Gastenboek

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn gastenboek. Ben je bij mij geweest voor je nagels? Laat dan een (leuk) berichtje achter wat je ervan vond! Zo kunnen andere mensen lezen van jou ervaringen met mij.

 

Gastenboek

Linda van der List
30-05-17 14:36:38
Ik kwam eerder bij Joyce voor de gellak en kunstnagels. Altijd gezellig een praatje en vakkundig geplaatste nagels en gellak.

Daarna ben ik een cursus gaan volgen bij Joyce omdat ik meer zelf wilde doen. Dit is mij heel goed bevallen! Ze legde alles goed uit, ze had geduld ( soms ging het niet altijd meteen even goed). Het was al met al een leuke en zeer leerzame dag!

Voor mensen die opzoek zijn naar een leuke en goede nagelstyliste zijn ze bij Joyce op het goede adres! Ook voor de cursus kan ik haar aanraden!
Laura Ten Hove
15-02-17 08:48:47
Ik ben bij Joyce terecht gekomen voor een cursus gelnagels met gellak.
Ik was al langere tijd opzoek naar een leuke en betaalbare cursus zonder dat ik meteen zo'n dure opleiding moest kiezen en zo kwam ik op deze website terecht en heb ik een afspraak gemaakt. Ik heb die dag veel geleerd.Ook het starterspakket is een ruim pakket waarmee je echt goed aan de slag kan! Ook tussen de middag een lekker broodje gegeten! Alles was dus goed verzorgd. Ik heb echt een leuke dag gehad en ben erg blij dat ik mijn cursus hier ben gaan volgen.
Mieke Veldhoven
08-11-16 11:08:23
Ik heb een cursus gelnagels basis gevolgd bij Joyce en wat was dat een leuke dag! Ze heeft alles super goed uitgelegd en het was ook nog eens gezellig. Ik ben nu druk aan het oefenen op mijn testpersonen en heb al meerdere vriendinnen van mijn dochter blij gemaakt met mooie nagels.

Joyce bedankt en ik kan iedereen het aanraden bij jou een cursus te volgen.
Mieke Daling
12-10-15 16:57:39
Joyce, wat heb je er een geweldig feestje van gemaakt! Onze dochter mocht 9 meiden uitnodigen voor haar feestje (tja, ze werd ook 9, belofte maakt schuld). Haar wens was om iets met nagellakken te doen. Op internet vond ik de site van joyyournails.nl en ik was meteen enthousiast. Ze kregen allemaal de nageltjes mooi gelakt met stickertjes erop en al. Daarnaast mochten ze ook nog zelf aan de slag. Urenlang hebben ze vol enthousiasme de ene na de andere nagel zitten ontwerpen. Joyce, het was een nog geweldigere middag dan onze dochter had kunnen dromen. Ze heeft ervan genoten, net als haar vriendinnen!
Bedankt!

En je weet het...we hebben nog een dochter...wie weet vraag ik je nog eens!!!
Jansen
17-09-15 10:26:09
Alles was naar wens, Joyce is een zeer proffesionele dame, en de behandeling was uitstekend.